Kiramet anatolianpaimenkoirat

Thursday, June 11, 2009

Lomailu

käy täydestä työnteosta. Varsinkin toi lilja/perennapenkin teko... liiterin takaa kottikärryillä ylämäkeen puskien räjäytyslohkareita. Ja samoin isot kivet ruusupenkin ympärille. Miten voi sattua jopa perseeseen - reisistä, selästä ja haboista puhumattakaan. En istuta ehkä enää ikinä mitään. :D

Renkaissa päivänliljoja (Eenie Fanfare, Crimson Pirate & Minstrel Boy) ja taustalla isotöyhtöangervoa, konnantataria ja viiruhelpiä (jotka toivottavasti kasvaa peittämään renkaita) sekä etualalla verikurjenpolvea ja tarhakylmänkukkaa.

Nina Weibullin seurana sinistä karpaattienkelloa ja muurikelloa.

Ruusupenkissä pinkkiä tertturuusua & maanpeittoruusua (The Fairy). Kun en ruusuista(kaan) mitään tiedä, niin ei voi kuin toivoa, että värit sopii toisiinsa. Istutin ne jo eilen kertaalleen, mutta alkoi kuitenkin liikaa ärsyttämään savipohja ja kaivoin ne takaisin ylös, sekoitin hiekkaa & multaa, pohjustin uudelleen ja ruusut takaisin. Reunoilla itää joku kaunokkisekoitus, hieman kyllä ottivat taimet siipeensä kun tarsin ees taas ruusuja istutellessa. :)

Omien kylvösten taimet on vielä hiukka vaatimattomassa vaiheessa, saa nähdä kasvaako niistä mistään istutettavaa - penkit on valmiina. Kesäkurpitsat nousi melko hyvin, ne pääsi jo perunantaimien seuraksi lantakasaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home