Kiramet anatolianpaimenkoirat

Saturday, June 19, 2010

Kukkia, perennoja, ymsPerennapenkissä tarhakylmänkukkaa, verikurjenpolvea, arovuokkoa, konnantataria, viiruhelpiä, isotöyhtöangervoa ja kaivonrenkaissa päivänliljoja.

Ruusut & daaliat. Ja harvinainen anatolinhäntä.

Onnenapilaa & rentoakankaalia.

Neljää erilaista kärhöä, joista toistaseks vasta jackmanii kukkii.

Kallionauhusta & varjoliljaa.

Tarhaliljaloota.

Erilaisia kuunliljoja ja kruunuvuokkopehko. Ja jotenkin mystisesti parin kuunliljan välissä näyttäis kasvavan peruna, ainakin lehdet näyttää ihan perunalle. Tänään vasta huomasin, enkä tiiä mistä se siihen on siunaantunut.
Lupiinipenkin vieressä villinä ja vapaana valkolehdokki (platanthera bifolia). Kukkii kohta, jollei koirat telo sitä - keppien olis tarkoitus vähän suojata. Pihan ympärillä aidan ulkopuolella niitä onneksi kasvaa paljon.

2 Comments:

  • Mä oikeasti hetken aikaa tiirasin että no minkänäköinen kukka se anatolinhäntä on ;-D Maanantaina vähän pitkät piuhat.

    By Anonymous Anonymous, at July 05, 2010  

  • Heh! :D

    Juu, ei kasva anatolinhäntä kukkapenkissä, mutta oikeasti kasvaa kyllä anatoliankurjennokkaa. Ihan vaan just siks tilasin siemeniä, kun oli anatolianjotain. :)

    Ja ihan hyvässä hapessa on taimet, en vaan tiedä mihin ne sijoittaisin, niin kasvavat toistaiseksi evakossa yhdessä kuunliljalaatikossa.

    By Blogger Kiramet, at July 05, 2010  

Post a Comment

<< Home