Kiramet anatolianpaimenkoirat

Monday, November 10, 2014

Perro Caracteristico Rincón de Py - "Ringo" - Cimarrón Uruguayo

Akoille ihmeteltävää, kun taloon saapui mies. Kohta neljä vuotta täyttävä uruguayncimarron Ringo (om. Henriikka Rapila).Ensivaikutelma parin vuorokauden jälkeen on, että erittäin hyvin pidetty, täyspäinen ja tasapainoinen uros. Kantava voima tuntuis olevan Täältä tullaan elämä! Höystettynä reippaalla lorauksella Happy Go Luckya. Ja koska anatolit elää koiramaailman Downton Abbeyssa, aiheuttaa moinen meno aristokraatti-Farhatissa lähes tauotonta kulmien kohottelua. Mutta vähitellen Farhiskin lämpenee ja eilen oli jo pientä riekuntaa ilmassa.

Muutama video:

Tykinkuula ja tyttöset

Ja löytyi myös voittaja Farhatille vastaamaan Aasimäen puutarhaosaston operatiivisesta puolesta... Karjakoiralla on näköjään vielä suurempi intohimo maisemointihommiin kuin laumiksella!

Luoksetulo hanskassa


Rodusta artikkeli

Mielenkiintoinen tutkimus
"This finding indicates that, compared to other breeds, Cimarron Uruguayo dogs have high genetic diversity. This diversity probably reflects the fact that the dogs that took refuge in northeastern Uruguay during attempts to exterminate the breed retained considerable genetic variability that was enhanced by natural crosses with wild animals, i.e., no artificial selection. In addition, since this breed is relatively new, it probably has not experienced the extensive selective pressure undergone by older breeds."

Kasvattajan sivut

2 Comments:

  • No kappas vaan, Ringo se tulla tussahti! Salli & Farhat taitaa tykätä ja olla tohkeissaan...

    By Blogger Jaana Löfberg, at November 10, 2014  

  • Vähitellen juu, ensi tapaaminen ei niinkään ollut "tykätä ja tohkeissaan". Mutta äkkiä se siitä suttaantui ja nyt on rauha maassa. :D

    By Blogger Kiramet, at November 10, 2014  

Post a Comment

<< Home