Kiramet anatolianpaimenkoirat

Monday, March 23, 2015

Tuunattu Kinderi

Onni on kätevä työkaveri. :) Hongkongin Ihme Kinderin piti siis olla automaattikone, eli kääntötoiminnolla varustettu. Juu, kaikki pelit ja vehkeet oli kyllä mukana, vaan ei se kääntänyt... kirjoitin myyjälle ja sieltä tulikin nopeaan vastaus:

"Friend, sorry to tell you that this model do not have automatically egg turner function. And you could turn it by hand."

Jaa... että voin kääntää käsin. No shit Sherlock. Kevyesti suivaantuneena, mutta kohteliaasti, kirjoitin takaisin hongkongilaiselle ystävälleni kommentoiden mm. valheellisesta markkinoinnista, koneen palauttamisesta, jne. Noh, lyhyen kirjeenvaihdon jälkeen sain reilun hyvityksen ja pidin koneen. Loppu hyvin, kaikki hyvin - ja kääntölevyn avulla kääntö sujui käsinkin ihan näppärästi.

Kerroin kuitenkin jupakasta yhdelle työkaverille ja hän sanoi voivansa katsoa mitä masiina on syönyt. No, masiinassapa ei ollutkaan muuta ongelmaa kuin että yksi piuha oli laittamatta kiinni. Sen fiksaamisen lisäksi armas työkaverini porasi Kinderin kanteen hienon kytkimen ja yhdisteli vähän piuhoja sinne tänne - ja nyt Kinderi on tosiaan automaattinen! Kääntötoiminnon saa kytkimestä päälle ja pois tarpeen mukaan. Jei!!!! :)
Muutenhan Kinderi osoittautui ekassa haudonnassa oikein toimivaksi peliksi, nostaa halutun lämpötilan nopeasti ja pitää sen vakaana. Mitään ongelmia ei ilmennyt ja poikasista kuoriutui 14/15, yhden sikiön kehittyminen oli keskeytynyt jossain parin viikon tienoilla. Kosteuden säätelyyn pidän tässäkin koneessa erillistä vesikippoa, helpompi kontrolloida ja täyttää. Toivottavasti Kinderi toimii jatkossakin yhtä hyvin. :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home